PART A: What are TWO themes developed in “The Glittering Noise”?


A

Each generation makes life better for the next.

B

The past can be an escape from the present.

C

Life long ago was simpler than life today.

D

We can learn from history if we heed its lessons.

E

No matter how difficult, life is for the living.

F

In every era, people experience sorrow and joy.

Respuesta :

The correct answers are B and E. The two themes developed in "The Glittering Noise" are that the past can be an escape from the present, since the author says that she could be happy by reading old diaries, that is, remembering old times; and that in every era, people experience sorrow and joy, as she experiences both feelings when remembering events from the past.

The Glittering Noise is a sonnet composed by a British Poet by Denise Levertov. The sonnet will in general talk purposefully about the essayist who uncovers how he prefers treating.

What are TWO themes developed in “The Glittering Noise”?

Correct answer is option B and E.

  • The past can be an escape from the present.
  • No matter how difficult, life is for the living.

The two passages essentially discuss how the author feels and the activities that follow the sentiments he has.

The impact of an admission these passages make portrays the author's trustworthiness in the encounters he went through. It produces receptiveness and rational.

The two topics created in "The Glittering Noise" are that the past can be a departure from the present, since the writer says that she could be blissful by perusing old journals, that is, recalling bygone eras; and that in each time, individuals experience distress and happiness, as she encounters the two sentiments while recollecting occasions from an earlier time.

Therefore, correct answer is option B and E.

For more information about Denise Levertov. , refer the following link:

https://brainly.com/question/4395184