Respuesta :
Answer:
C. The Utopians are not concerned about dressing fashionably.
Explanation:
The Utopians are not concerned about dressing fashionably is the central idea of this excerpt. Hence, option C is correct.
What is the concept of the passage?
A civilization that is ideal but is only hypothetical is what is known as a "Utopia." Raphael Hythloday is shown telling Thomas More and his buddy Peter Giles stories in the novel "Utopia" by More. The society that is defined as the "utopia" is the best-organized society in the entire universe.
The inhabitants of this island don't worry about becoming wealthy and don't feel the need to do so. Everyone looks out for one another, with the poor helping the privileged in whatever way they can and the other way around. Hythloday introduces the discussion on the idea of a "Utopia" by describing how, on one occasion, the Utopians display a lack of interest in wearing elegant, expensive outfits, even when meeting diplomats.
Thus, option C is correct.
For more details about concept of the passage, click here:
https://brainly.com/question/12570623
#SPJ6