Respuesta :
Answer:
1. B-the sun
2. A- Romeo is dazzle by Juliet's beauty
3. C-passionate and awed
Explanation:
1. Juliet is being compared to the sun
2. Romeo is dazzled by Juliet's beauty is emphasized through the motif of light in this passage.
3. The overall mood of the passage is passionate and awed.
What is the real story behind Romeo and Juliet?
The story is, indeed, based totally on the lifestyles of actual fanatics who lived and died for every other in Verona, Italy in 1303. Shakespeare is understood to have found this tragic love story in Arthur Brooke's 1562 poem entitled “The Tragical History of Romeo and Juliet”.
How did Romeo and Juliet die?
Romeo takes his poison and dies, whilst Juliet awakens from her drugged coma. She learns what has befallen Friar Laurence, but she refuses to go away from the tomb and stabs herself.
Learn more about Romeo and Juliet at https://brainly.com/question/1556509
#SPJ2