Respuesta :
Answer:
the answer is chronological and the use of dates.
Explanation:
The chronological text structure is being used here. The reader can identify the use of dates type of structure.
What do you mean by text structure?
Text structures describe how writers arrange knowledge and information in their texts. Students may concentrate on important ideas and relationships, anticipate what will happen next, and keep track of their knowledge as they read by understanding "the underlying structure of texts".
The speaker of the passage is using chronological structure as he mentioned the year of 1943 first and then year of 1945. He narrates the events in the order of their occurrences.
The reader can easily identify that the use of dates is done in the passage. It is not a first-person narration as the author also used third -person narration.
Hence, the correct options are B and A, respectively.
To learn more about text structure here
https://brainly.com/question/14266510
#SPJ2