Abraham Lincoln has moved to the top of the list of greatest presidents. ABC News found this out during a President's Day poll. Lincoln was chosen by 20 percent of the people polled. George W. Bush and John F. Kennedy were in a tie for second. Ronald Reagan, Bill Clinton and Franklin Roosevelt were tied for third. They each got 8 percent.

What is the passage mainly about?
A.
the current President
B.
President's Day
C.
Abraham Lincoln
D.
a President's Day poll

Respuesta :

Answer:
D
Explanation:
It’s talking about an ABC news poll where Lincoln moves to the top but it isn’t mainly about Abraham Lincoln or the other presidents.

The central idea of the passage is "a President's Day poll" (Option D). See below for explanation.

What is a central idea?

A central idea is the key information being passed or communicated by a text.

Note that the textual evidence given is "ABC News found this out during a President's Day poll."

Thus it is correct o state that The central idea of the passage is "a President's Day poll"

Learn more about central ideas at:
https://brainly.com/question/2684713
#SPJ6