Read the following sentence from the passage.

"While this fact may be true, a large number of past MPAA presidents have been ex-politicians with ties to the US government."

What does the quote from the passage imply?
A.
One can assume that there have been an equal number of MPAA presidents who had no ties whatsoever with the U.S. government.
B.
The past presidents of the MPAA must have done something wrong because they were dismissed for service with the government.
C.
The past MPAA presidents must have been extremely trustworthy individuals because of their association with the U.S. government.
D.
The association between the MPAA presidents and the U.S. government means the organization may be influenced by the government.

Respuesta :

Answer:

D.

The association between the MPAA presidents and the U.S. government means the organization may be influenced by the government.

Explanation:

This is the most logical implication of the statment made regarding the past MPAA presidents and thier ties with US government. They being an ex-politicians with ties with US government shows that, some of their decision regarding to the MPAA might have been greatly being influenced.

We can see here that the quote from the passage implies that: D. The association between the MPAA presidents and the U.S. government means the organization may be influenced by the government.

What is quote?

Quote actually refers to a statement that one made in a text which was taken from another person's text or speech. Quotes are usually indicated using a quotation mark.

We can see here that the quote from the passage implies that: D. The association between the MPAA presidents and the U.S. government means the organization may be influenced by the government.

Learn more about quote on https://brainly.com/question/2762082

#SPJ5