The right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effects, against unreasonable searches and seizures, shall not be violated, and no Warrants shall issue, but upon probable cause, supported by Oath or affirmation, and particularly describing the place to be searched, and the persons or things to be seized.

The infinitive phrase "to be secure" modifies:

a-the right

b-the people

c-their effects

d-their houses

Respuesta :

The correct answer is A- the right

The phrase "to be secure" modifies the right because it explains what the right is in more details. That is what modifies basically means, to further explain.

The correct option is A.

In the excerpt given above, the infinitive phrase 'to be secured' modifies the right of the people. In English language, a word or phrase is said to modify another word if that word or phrase offers more explanation and clarification about the word that is been talked about. In the passage given above, the modifier [to be secure] offers more explanation about the rights of the people that are been discussed in the passage.