contestada

how does the author effectively build suspense in this passage ?
A. The narrator claims to have had an acute sense of hearing
B. The old man and the narrator seem to like one another.
C. The narrator has announced that a crime will take place.
D. The old man’s eyes described as pale blue.

Respuesta :

Answer:

D. The old man’s eyes described as pale blue.

Explanation:

According to the excerpt from Tell Tale Heart by Edgar Allan Poe, the narrator talks about how his senses were sharpened and not dulled as most people would imagine. He considered taking the old man's life, not because of some personal slight or to take his property, but because he wanted to end the man's life and rid himself of the pale blue eyes.

The author effectively builds suspense in this passage by describing the old man's eyes as pale blue

Ver imagen jayilych4real