contestada

Select the correct answer.
Read the excerpt from Mobyby Herman Melville about a giant white whale known as Moby

For some time past, though at intervals only, the unaccompanied, secluded White Whale had haunted those uncivilized seas mostly frequented by the Sperm Whale fishermen. But not all of them knew of his existence; only a few of them, comparatively, had knowingly seen him; while the number who as yet had actually and knowingly given battle to him, was small indeed. For, owing to the large number of whale-cruisers; the disorderly way they were sprinkled over the entire watery circumference, many of them adventurously pushing their quest along solitary latitudes, so as seldom or never for a whole twelvemonth or more on a stretch, to encounter a single news-telling sail of any sort; the inordinate length of each separate voyage; the irregularity of the times of sailing from home; all these, with other circumstances, direct and indirect, long obstructed the spread through the whole world-wide whaling-fleet of the special individualizing tidings concerning Moby .

Which choice provides the best objective summary of the passage?

A.
The White Whale has been around for a while. But due to the long, solitary voyages of fishermen and little contact among them, the whale’s behavior has not been widely known, let alone witnessed.
B.
There are very few fishermen who have encountered the White Whale. It requires sailing whale-cruisers long distances to reach the area where the whale lives. Due to being so far from civilization, the whale’s reputation has not spread.
C.
There are many large whale-cruisers but only a few that have ventured to distant, solitary latitudes. So, only a few have ever encountered the White Whale; but as they rarely make it back, the whale’s reputation seems unrealistic and false.
D.
The White Whale has been haunting the region for many years. But most who encounter it do not survive. Therefore, most fisherman do not know how dangerous it is.

Respuesta :

vaduz

Answer:

A.  The White Whale has been around for a while. But due to the long, solitary voyages of fishermen and little contact among them, the whale’s behavior has not been widely known, let alone witnessed.

Explanation:

An objective summary is when a summarized version of a passage is made or done with just the facts made in the text and no personal opinions included in it. This means that an objective summary tells the text version and not the opinion of any particular individual.

In the given passage from Herman Melville's "Moby D ick", the objective summary will be to talk of the "long, solitary voyages of fishermen" and how little contact between them made the story of the whale less known. It simply 'shortens' the given text, thereby making it an objective summary.

Thus, the correct answer is option A.

Answer:

The White Whale has been around for a while. But due to the long, solitary voyages of fishermen and little contact among them, the whale’s behavior has not been widely known, let alone witnessed.

Explanation:

I got a 100% one my test