Which two pieces of evidence from the passage best suggest that the Wright brothers seriously considered safety in their airplane design? We decided to place the motor to one side of the man, so that in case of a plunge headfirst, the motor could not fall upon him. The motor close beside you kept up an almost deafening roar during the whole flight, yet in your excitement you did not notice it till it stopped! Otherwise the general construction and operation of the machine was to be similar to that of the 1902 glider. To provide against the machine rolling over forward in landing, we designed skids like sled runners, extending out in front of the main surfaces. If you did not take the precaution to fasten your hat before starting, you have probably lost it by this time.

Respuesta :

Answer:

"We decided to place the motor to one side of the man, so that in case of a plunge headfirst, the motor could not fall upon him" "To provide against the machine rolling over forward in landing, we designed skids like sled runners, extending out in front of the main surfaces"

Explanation:

The two passages explain the injury preventative measures taken by the brothers to prevent any sort of accident, further proving a point of safety in their design