Respuesta :
Answer:
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by university of california found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
Explanation:
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explains all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a childrens ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isnt mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and thats what the articles message is
Answer:
i took the test the answer should be:
Explanation:
Being around pets can improve children’s ability to learn.
and
A study by University of California found that reading to dogs improved third graders’ reading skills. hope this helps :)