50 PONITS AND BRAINLIEST: Read the following excerpt and answer the question that follows.

The air raids are getting worse. They come over day and night. The noise is terrifying. Pim says it should be music to our ears. The more planes, the sooner will come the end of the war. Mrs. Van Daan pretends to be a fatalist. What will be, will be.
The word fatalist in this passage refers to someone who believes that _____?

Events will always be fatal, or deadly.
Events can be changed, no matter the circumstance.
Events are decided in advance by powers beyond one's control.
Events are sometimes able to be changed if you act quickly enough.

Respuesta :

Answer:

the third option

Explanation:

in the passage it only talks about how others react so we can't choose 4th option.

there is nothing said about the events being fatal so it can't be no.1

at the end of the passage nothing changes it is just explaining how people might react to this kind of situation so not no.2

hope it helped

Answer:

Events are decided in advance by powers beyond one's control.