Only once during all those trips did we have any trouble. Some demon boys were out in the street. They stooped as if to pick up things to throw, and Father whispered to me to sit up straight and not show I was afraid. The demon boys called out some things, but we ignored them until we had passed them by. A rock whizzed by my ear and hit Red Rabbit in the side. He snorted, but plodded on as steadily as before.

—Dragonwings,
Laurence Yep

Based on his actions in the passage, which is the best inference about Father? Use the drop-down menu to complete the sentence.

Father's response to the children throwing rocks shows that he is
A. Strong and calm
B. Afraid and week
C. Unaware of conflict
D. Unhappy and resentful

Respuesta :

Answer:

  A.  Strong and calm

Explanation:

Father is obviously aware of possible conflict, but chooses to show no fear. There is nothing in the passage to indicate Father is unhappy or resentful. He simply asks "me" to be strong and calm (not show I was afraid), presumably a reflection of his own state of being.

Answer:

Your answer would be A.

Explanation: