Respuesta :
The correct answer should be C) The references would have enhanced the tale of Caedmon's talent since religion was a part of people's everyday lives.
Religion was a common thing in the lives of people at that time, and since Caedmon was completely talentless, this certainly increased the power of the tale because he suddenly became the greatest poet due to divine intervention.
Religion was a common thing in the lives of people at that time, and since Caedmon was completely talentless, this certainly increased the power of the tale because he suddenly became the greatest poet due to divine intervention.
The references would have enhanced the tale of Caedmon's talent since religion was a part of people's everyday lives is the the effect of these references to have been during the time this work was published. Hence, option B is correct.
What is the concept of the passage?
The story of Caedmon, also known as Ecclesiastic History, was written by Bede and is based on the first English poet. The story has several theological allusions that represent both the time period in which it was written and the time period in which the main character Caedmon lived.
The reader's experience of the story is enhanced by the environment's similarity. Due to the fact that religion was a part of people's daily life, the references would have improved the story of Caedmon's talent.
Thus, option B is correct.
For more details about concept of the passage, click here:
https://brainly.com/question/2135272
#SPJ2