contestada

Select the correct texts in the passage.
In the adapted excerpt from Herman Melville's short story "The Lightning-Rod Man," which two statements best support an objective summary
of the excerpt?

Select the correct texts in the passage In the adapted excerpt from Herman Melvilles short story The LightningRod Man which two statements best support an objec class=

Respuesta :

Answer:

"You pretended envoy extraordinary and an agent to and from Jupiter Tonans,"

"In thunder as in sunshine, I stand at ease"

Explanation:

The two sentences shown above are those that would represent an objective summary of the text presented. This is because an objective summary must be done succinctly, with clear language and, as the name says, objective; that effectively represents the original text by displaying the main idea that the original text presents. This summary should be short, as additional information has been deleted.