contestada

Read the passage from Sugar Changed the World.

The diamond and the house: two family treasures, two parts of the story of sugar. We realized that our two family stories—Marina's great-grandparents, brought to Guyana to replace slaves, and Marc's aunt's grandfather, helping to refine an alternative to that same sugar—were just the beginning of a much larger story about a remarkable substance. It is a story of the movement of millions of people, of fortunes made and lost, of brutality and delight—all because of tiny crystals stirred into our coffee, twirled on top of a cake. Sugar, we began to see, changed the world.

What is the purpose of this passage?

to explain who Marina and Marc are
to link the authors’ families to sugar
to explore the history of Guyana
to show what sugar is used for

Respuesta :

The purpose of this passage is to link the authors’ families to sugar. Thus, the correct option is B.

What does this excerpt show?

This excerpt illustrates how the production of sugar impacted their families' past and the participation they carried in its growth and development.

The context of this excerpt illustrates the story of Marina's great-grandparents who were carried to Guyana to substitute the slaves that performed at the sugarcane fields.

Apart from this, Marc's aunt's grandfather was carried to purify and resort to the identical sugar gathered by Marina's geat-grandparents.

Therefore, the correct option for this question is B.

To learn more about Sugar changed the world, refer to the link:

https://brainly.com/question/11644849

#SPJ1