The Navigation Acts

The first of these was passed in 1651, with the primary rule that no goods grown or manufactured in Africa, the Americas, or Asia could be brought into England except in English vessels. Additionally, goods from any European country imported into England must be brought in British ships or in the ships of the country that produced them.
In 1660, a more infamous part of this act was passed. It forbade importing goods into or exporting goods out of the British colonies unless British ships were used in the process. Additionally, certain products such as cotton, sugar, & tobacco could not be shipped to any country except England or to another English colony.
According to the passage, which of these choices would have been ILLEGAL in the late 1600s?
A) A farmer in Georgia trades food goods with a shipbuilder in Massachusetts.
B) A merchant in the Maryland Colony unloads fur from a Spanish ship in exchange for corn.
C) A trader in London purchases wine directly off of a ship from the southern coast of France.
D) A planter in the Virginia Colony trades tobacco to a South Carolina plantation owner for cotton.

Respuesta :

Hagrid
The correct answer for this question is this one: "D) A planter in the Virginia Colony trades tobacco to a South Carolina plantation owner for cotton."

According to the passage, it would have been ILLEGAL in the late 1600s if A planter in the Virginia Colony trades tobacco to a South Carolina plantation owner for cotton. 

Hope this helps answer your question and have a nice day ahead.

Answer: if your on USA test prep correct answer is B) a merchant in Maryland colony unloads fur from a Spanish ship in exchange for corn.